Mijn naam is Saskia Verzijden. Ik woon in Haastrecht. Na 35 jaar in de IT te hebben gewerkt heb ik in 2020 mijn hart gevolgd en ben ik begonnen met MadeBySas.

Mijn passie is nieuwe dingen maken van gebruikte- en restanten textiel. Iets nieuws maken van oude spullen en mooie combinaties zoeken, dat is mijn uitdaging. Mijn beide ouders hadden hun beroep achter de naaimachine (coupeuse en zeilmaker), dus ik heb het naaien met de paplepel meegekregen.

 

Ik maak onder andere lappendekens, kussens, etuis, tassen, knuffels, vlaggenlijnen. Ook werk ik in opdracht (herinneringsdekens/kussens/beren).

 

Elk stuk is handgemaakt en uniek!

 

Bijna iedereen heeft nog wel iets in de kast liggen wat niet weggegooid mag worden omdat er herinneringen aan kleven. Denk aan het gehaakte kleedje van oma. Die stapel babykleertjes, het eerste lakentje. Dat leuke bloesje waar een gat in zit. Of bijvoorbeeld kleding van een dierbare overledene. Door deze items te verwerken in een nieuw product zorg ik ervoor dat die herinnering blijft leven en dagelijks aanwezig is.

 

Ik vind het leuk om samen met jou op zoek te gaan naar een resultaat waar jij blij van wordt. Heb jij nog textiel liggen waar je wel iets mee wilt? Mag de schaar erin?

Kijk eens naar de voorbeelden of google op memoryquilt of memorybear .

 

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.